5 hele leuke vacatures in Altena

Er zijn weer een aantal hele leuke nieuwe vacatures beschikbaar op altenawerkt.nl. We hebben een nieuwe lijst gemaakt met top 5 vacatures in Altena. Dit zijn ze:

 

  1. TD Service monteur | Kwetters

Jouw werkzaamheden:

  • Preventief onderhoud aan het machinepark (o.a. MOBA sorteermachines);
  • Verhelpen van storingen;
  • Technische dienst werkzaamheden;
  • Meedenken aan technische verbeteringen.

https://altenawerkt.nl/vacature/allround-servicemonteur-td/

 

2. (Junior) project ontwikkelaar (vastgoed) | TopVast

Bij TopVast krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid om je eigen projecten of delen van een project uit te werken. Dit betekent dat wij van jou een proactieve houding verwachten waardoor je zelfstandig gedeeltes van een project kan uitwerken. Daarnaast werk je met andere projectontwikkelaars samen om diverse uitdagende vraagstukken op het gebied van projectontwikkeling uit te werken. Als project ontwikkelaar ben jij betrokken bij alle facetten van de projecten. Hierdoor ben je altijd verzekerd van heel uitdagend, divers werk met verschillende partijen. Als projectontwikkelaar zorg jij ervoor dat alle partners goed aangestuurd worden zodat de projecten tijdig en correct opgeleverd worden aan de opdrachtgevers.

https://altenawerkt.nl/vacature/junior-project-ontwikkelaar-bij-topvast-fulltime/

 

3. Ervaren drukker | Damen Drukkers

Wij zijn Damen, van huis uit gedreven. Bij Damen willen we de beste zijn, in alles wat we doen. Daar heb je vakmensen voor nodig met een passie voor mooi drukwerk. Een kwestie van focus en elkaar scherp houden. Elke dag weer. Zo zijn we uitgegroeid van kwaliteitsdrukkerij in het middensegment tot specialist in hoge oplages vellenoffset. Samen met onze medewerkers spelen we steeds in op de nieuwste ontwikkelingen.

Wegens de groeiende vraag naar onze kwaliteitsproducten zijn wij op zoek naar een
Offsetdrukker m/v

https://altenawerkt.nl/vacature/ervaren-drukker/

 

4. Jeugdige Medewerkers Voor Het PT-Cleanteam (Zaterdag En Eventueel Één Doordeweekse Avond) | PT Creations

Als Medewerker van het PT-Cleanteam ben je onder andere verantwoordelijk voor:
• het schoonhouden van diverse productieafdelingen
• het machinaal vegen en schrobben van het pand
• het legen van containers
• diverse andere opruimwerkzaamheden

https://altenawerkt.nl/vacature/jeugdige-medewerkers-voor-het-pt-cleanteam-zaterdag-en-eventueel-een-doordeweekse-avond/

 

5. Account manager | Damen Drukkers

Als versterking van het huidige zevenkoppige accountteam bent u verantwoordelijk voor het beheer van een vastomlijnd klantenpakket. Daarnaast houdt u zich actief bezig met het aanbrengen en ontwikkelen van nieuwe relaties, waarmee u een deel van de omzet realiseert. Voor uw eigen klantenportefeuille bent u aanspreekpunt en relatiebeheerder, waarbij u als ervaren gesprekspartner fungeert voor communicatiemanagers en inkopers. De grafische wereld is u niet vreemd. Sterker nog, u heeft aantoonbare ervaring in en affiniteit met deze branche en u volgt de ontwikkelingen in uw vakgebied op de voet.

https://altenawerkt.nl/vacature/account-manager-mv/

 

Je droombaan nog niet gevonden? Geen probleem! Op altenawerkt.nl staan nog heel veel meer nieuwe vacatures.Bekijk ze hier:

https://altenawerkt.nl/