30 juni Gein op ’t Plein in Nieuwendijk

Iedereen op 30 juni welkom bij Gein op ’t Plein in Nieuwendijk!
Op vrijdag 30 juni, om 15.30 uur, wordt het leukste buurtfestival van Nieuwendijk geopend. Ook dit jaar heeft de organisatie, met dank aan de vele sponsoren, haar uiterste best gedaan om voor iedereen een spetterend programma neer te zetten.

Rondrit
Na het grote succes van vorig jaar, staat de Hank-O-Motief ook dit jaar voor de oudere generatie van Nieuwendijk klaar! Ze kunnen om 13.30 opstappen bij de bushalte aan de Van der Steltstraat of bij de uitgang van het Jan Biesheuvel Dijkhuis. Bij terugkomst op het plein krijgen ze nog een heerlijk kopje koffie en versnapering aangeboden.  Altena Musica speelt een heerlijk deuntje!

Voor iedereen!
De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens en  rodeostier of spelen in een berg zand. Een potje voetballen kan natuurlijk ook. Er kan geknutseld worden en ons Mientje zorgt voor het vermaak….Een glittertattoo van een draak? Of in de huid kruipen van een vlinder of piraat? Het kan allemaal! Om een uurtje of vier staat de dansgroep van de DansFabriek op het podium. Ook zijn dan de sponsoren van harte welkom voor de vrijdagmiddagborrel!

Rond 19.00 uur is start het ‘grote mensen’ programma. Dan brengt het A27 koor heerlijke meezingers ten gehore! Daarna is het tijd voor zanger Willem de Jong en vervolgens spelen de Happy Bees in hun hilarische bijenpakken bekende covers! Starlight Sound & Light draait de hele dag de plaatjes aan elkaar!

Kortom: een buurtfestival voor en door iedereen!!
Kijk voor meer informatie op Gein op ’t Plein www.geinoptplein.nl