10 nieuwste vacatures op AltenaWerkt

Samen met AltenaWerkt hebben weer een overzichtje gemaakt met de leukste nieuwe vacatures en bijbaantjes. Deze week laten we je tien vacatures zien van bedrijven in Altena en rondom Altena.

 

Productiemedewerker/Manager (M/V)

Kom jij net van de Slagers vakopleiding en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de productie van vleeswaren? Ben je representatief en commercieel ingesteld en hou je van aanpakken? Dan hebben wij de juiste baan voor jou! Jij bent verantwoordelijk voor de productie, administratie en verkoop van ambachtelijke vleeswaren.

https://altenawerkt.nl/vacature/productiemedewerker-manager-m-v/

 

Window Film Specialist (Raamfolie Monteur)

Na een interne opleiding ga je zelfstandig aan de slag met het aanbrengen van diverse folies op met name voertuigen. Het lamineren vindt plaats in onze vestiging te Wijk en Aalburg of bij een van onze klanten op locatie. Jouw bedrijfsauto fungeert als mobiele werkplaats en je bent gedurende de week veel onderweg (door geheel Nederland).

https://altenawerkt.nl/vacature/window-film-specialist-raamfolie-monteur/

 

Technisch Manager

Van der Ven blijft groeien en dat doen we graag samen met enthousiaste en vakkundige collega’s. We zijn op zoek naar een Technisch Manager. Het betreft een fulltime functie.

Onze technisch manager is werkzaam in een projectteam. Je bent verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng in projecten en zorgt, op basis van het programma van eisen van de opdrachtgever, voor de vertaling naar het ontwerp. Je combineert je visie op het gebied van technisch management met gedegen vakinhoudelijke kennis.

https://altenawerkt.nl/vacature/technisch-manager/

 

Bijbaantje Sportredacteur

Je studie combineren met een passende bijbaan? Dan is een bijbaan sportredacteur (m/v) wel iets voor jou. Samen met onze fotograaf ga je op pad om de leukste sportverhalen te maken. Natuurlijk krijg je ook de ruimte om zelf je eigen verhalen te schrijven. Bij Beleef Altena werkt je samen met een groep jonge contentmakers die elke dag bezig zijn om de leukste content voor jongeren uit Altena te maken.

https://altenawerkt.nl/vacature/bijbaantje-sportredacteur/

 

Bijbaan Als Verzorger Van De Aquarium Stellingen

Functiebeschrijving
• Je versterkt het team dat zorg draagt om onze aquariums tiptop in orde te houden.

Functie-eisen
• Je bent na schooltijd beschikbaar voor een paar uren.
• Je werkt met levende dieren, hier hoor je met zorg mee om te gaan.
• Je bent representatief en een teamspeler.

https://altenawerkt.nl/vacature/bijbaan-als-verzorger-van-de-aquarium-stellingen/

 

Mechanical Engineer

Van der Schans Machinebouw is een jong en groeiend bedrijf. Wij bieden oplossingen om processen binnen bedrijven te automatiseren. Wij nemen de complete engineering, productie en installatie op ons. Door onze ervaring in verschillende sectoren kunnen wij uiteenlopende oplossingen bieden op het gebied van machinebouw en prototypebouw.

https://altenawerkt.nl/vacature/mechanical-engineer/

 

Bijbaantje Animator

Ben jij opzoek naar een leuke, creatieve bijbaan in de regio Altena en weet jij alle ins en outs van het Adobe pakket? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als animator ga je aan de slag om samen met ons de leukste relevante content te maken voor jongeren uit Altena. Je werkt samen met een jong team van content makers om de leukste verhalen van Ade regio in kaart te brengen.

https://altenawerkt.nl/vacature/bijbaantje-animator/

 

Buitendienst Medewerker

Wil jij elke dag met plezier naar je werk en zelfstandig op pad, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit,  dan bij jij misschien wel iets voor ons.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze buitendienst wil versterken.  De functie houdt in dat je geheel zelfstandig (of samen met je collega) onze klanten in het land bezoekt om onderhoud te plegen aan de blusmiddelen, noodverlichting en aanverwante artikelen.

https://altenawerkt.nl/vacature/buitendienst-medewerker/

 

Receptioniste

Functiebeschrijving
• Je neemt de telefoon aan en verbindt door naar de verschillende afdelingen.
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers.
• Je beheert de sleutels van het wagenpark en houdt daar de administratie van bij.
• Je houdt de aanwezigheidsadministratie bij en up to date.
• Je voert allerlei bijkomende administratieve taken voor het managementteam uit.

https://altenawerkt.nl/vacature/receptioniste/

 

Assistent

Als assistent ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie van zo’n 30-tal relaties.

Je stelt hun jaarrekeningen samen; verwerkt de gegevens die daarvoor benodigd zijn en je verzorgt alle voorkomende fiscale aangiften van deze mkb-relaties. Als vaste contactpersoon ben jij het aanspreekpunt en het visitekaartje van ons kantoor.

https://altenawerkt.nl/vacature/assistent/